Galeria Kombëtare e Kosovës hapet nesër

18 Maj, 2020 - 1:12 pm

Nga nesër, Galeria Kombëtare e Kosovës do të hapet për publikun.

Orari i vizitave do të jetë i njëjtë sikurse në të kaluarën, e martë-premte nga ora 10:00 deri në 18:00, e shtunë dhe diel nga 10:00 deri në 17:00 dhe e hënë e mbyllur.

Vizitorët do të udhëzohen nga kujdestari i sallës për numrin e personave që mund të hyjnë në sallë, i cili është 2-3 persona për sallë.

Dy ekspozitat e ndërprera për shkak të pandemisë të cilat do të hapen tani janë:

Salla 1: Burim Gashi / Heshtje e rëndë

Salla 2: World Press Photo Exhibition 2019.  /KultPlus.com

Të ngjajshme