Galeria Kombëtare e Kosovës me këshill të ri drejtues

22 Nëntor, 2017 - 12:19 pm

Ministri i Kulturës, Kujtim Gashi këtë muaj ka emëruar këshillin e ri drejtues në Galerinë Kombëtare të Kosovës duke ndërprerë kështu mandatin katërvjeçar të këshillit të deritanishëm, shkruan KultPlus.

Sipas këtij vendimi përbërja e këshillit të ri përfshin Zake Prelvukajn, piktore, Driton Axhanin, Xhevdet Pantinan, piktor, Malbora Krajkun, klarinetiste, Arjeta Miftarin, skulptore, Enver Hoxhan, piktor dhe Arlinda Hajrullahun si përfaqësuese e MKRS-së, ndërsa do të mbesin pa i përfunduar edhe dy vite të mandatit të tyre ish-anëtarët Esat Valla (piktor), Nexhat Krasniqin-Nekrën (karikaturist), Ismet Jonuzin (skulptor), Afrim Spahiu (drejtor fotografie), Adriana Marku-Sedaj (skulptore), Luan Shllaku (nga shoqëria civile) e Kimete Berisha, përfaqësuese e MKRS-së./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme