Gjidhënia promovohet nëpërmjet ekspozitës

30 Shtator, 2017 - 10:05 am

Ministria e Shëndetësisë me përkrahjen e UNICEF-it do të organizojnë sot foto ekspozitën për ta promovuar të ushqyerit me qumësht të gjirit me moton “Ta mbështesim gjidhënien së bashku”.

Kjo ekspozitë hapet në kuadër të javës për të ushqyerit me qumësht të gjirit, e cila do të mbahet nga 1 deri më 7 tetor , dhe organizohet në bashkëpunim dhe përkrahje të Postës së Kosovës, Shërbimet Klinike Universitare të Kosovës, institucionet lokale dhe Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare, Shoqatën e Mamive, grupet përkrahësve të nënave për të ushqyerit me qumësht të gjirit, grupin për Institucionet Mike të Foshnjës, Kryqin e Kuq të Kosovës, Save the Children, Asociacioni për nëna dhe fëmijë.

Foto ekspozita është realizuar nga Arben Llapashtica me angazhimin dhe pjesëmarrjen e nënave dhe baballarëve nga vendet e ndryshme. Foto ekspozita do të mbahet në sallën e kuqe të Pallat të Rinisë, nga ora 11:00 – 13:00. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme