Hapet ekspozita me fotografi nga trashëgimia kulturore e trevës së Ferizajt

31 Korrik, 2018 - 10:06 am

Në kuadër të agjendës së aktiviteteve të “Ditëve të Diasporës”, në oborrin e Bibliotekës “Sadik Tafarshiku” në Ferizaj, Muzeu i Qytetit ka hapur ekspozitën me fotografi nga Trashëgimia kulturore e trevës së Ferizajt.

Kjo ekspozitë mëton të paraqes momente të ndryshme historike të qytetit të Ferizajit si dhe pamjen e qytetit ndër periudha historike. Kjo ekspozitë do të jetë e hapur deri më 02 gusht 2018.

Të fundit

Të ngjajshme