“Java e artit” bën bashkë profesorët nga trevat shqiptare – të rinjtë e shohin iniciativë me vend

21 Janar, 2023 - 7:34 pm

Të premten, në Prizren u mbajt panel diskutimi, me temen “Edukimi përmes artit”.

Si foles ishin të ftuar profesor nga fusha e artit dhe edukimit nga Shqiperia, Maqedonia e Veriut dhe Kosova.

Ftesën për ligjerim këtu me qejf e pranoi, profesoresha nga Shqipëria e cila tha se organizme të tilla duhet të mbahen edhe në kryqytetin e Shqipërisë.

Në Tiranë ende jo, por në disa qytete të vendit aktivitete për të rinjë do të organizohen edhe për dy ditët e ardhshme në kuadër të “Javës së artit”.

Kjo po shihet si inicativë me vend nga të rinjtë. “Java e Artit” u organizua për herë të parë e pritet të bëhet tradicionale. /Klan Kosova /KultPlus.com

Të ngjajshme