‘LoVotE changes your life’, I am I sjellë performancën e re artistike

6 Shkurt, 2021 - 2:02 pm

14 shkurtin si ditën e dashurisë globalisht dhe ditën e zgjedhjeve në Kosovë, e ka shfrytëzuar artisti ‘I am I’ për ta realizuar një performancë artistike lidhur me të, shkruan KultPlus.

I ndodhur në sheshin ‘Skënderbeu’, I am I nën kombinimin e kutisë së votimit, pankartave, thënie rreth e rrotull tij si dhe çokolladës, ka përçuar mesazhin e tij.

“Kësaj radhe vota jonë do të jetë valentini jonë”, “Your LOVotE is Saint”, “Dashuria është votë”, “Voto për program, jo për propagandë”, “LoVotE Changes your life” janë disa nga idetë të cilat artisti i përçon për gërshetimin e dy simbolikave në një ditë.

Kjo nuk është hera e parë që artisti ‘I am I’ po i kthen aktualitetet politike në frymëzime dhe revoltë artistike. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme