Në Prizren, hapet ekspozita “Grafika nga Trashëgimia Kulturore e Qarkut Korçë”

16 Prill, 2019 - 3:30 pm

Në kuadër të kalendarit të përbashkët kulturor vjetor të nënshkruar nga ana e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi dhe Ministres së Kulturës së Republikës së Shqipërisë, Elva Margariti, të premten me datë 19 prill hapet ekspozita “Grafika nga Trashëgimia Kulturore e Qarkut Korçë”, shkruan KultPlus.

Kjo ekspozita u mundësua nga bashkëpunimi i Drejtorisë Rajonale të Trashëgimisë Kulturore – Korçë dhe Qendrës Rajonale për Trashëgimi Kulturore – Prizren.

Ekspozita do te hapet, të premten duke filluar nga ora 19:00 në Galerinë e Hamamit të Gazi Mehmet Pashës. /KultPlus.com

Të ngjajshme