Përparim Rama i hyn garës botërore me një dizajn mahnitës restauranti (FOTO)

29 Korrik, 2017 - 7:47 pm

Arkitekti me famë botërore, Përparim Rama i është futur edhe një gare për të triumfuar.

Rama pati fituar titullin botëror me projektin e tij në Hammam Jazz Bar në Prishtinë dhe ai tash është pjesë e garës në International Design Aëards 2017 me një tjetër dizajn.

Projekti me të cilin ai dhe kompania e tij 4M Group garon është një restaurant në Perth të Australisë “Ku De TA Perth”. Nga ajo që shihet në fotografitë e restaurantit gjithçka është për një frazë “wow”.

Në këtë garë nevojitet vota juaj për të mbështetur arkitektin shqiptar, Përparim Rama. / KultPlus.com

Klikoni në linkun poshtë për të votuar

http://www.internationaldesignexcellenceawards.com/finalist/ku-de-ta/#vote-form-27406


Të ngjajshme