Projekti “What After We Leave” vjen të enjten në Paper Gallery

12 Prill, 2022 - 12:01 am

Projekti “What After We Leave” nga Vullnet Jakupi shfaqet të enjten në Paper Gallery, përcjell KultPlus.

Ky projekt realizohet në bashkëpunim me “Në Duart Tona”, projekt i bazuar në komunitet, i cili bën pjesë në Prishtina Biennale. Bazuar në anekdotat e njerëzve që kanë jetuar në fshatin Stresdka, disa prej të cilëve ende jetojnë.

Shkolla, e vendosur në zemër të Malit të Sharrit, ku askush nuk dinte për të, tani është e shkretë dhe e braktisur, e “përhumbur” nga zhurmat e të vegjëlve, ku fëmijët vrapojnë si kur shkolla ishte funksionale.

Projekti i cili hapet më 14 prill do të shfaqet nga ora 10:00, ndërkaq biseda me artistin Vullnet Jakupi nis nga ora 14:00. / KultPlus.com

Të ngjajshme