“ProPlus” hapë thirrjen për të rinjtë nga të gjitha komunitetet

15 Tetor, 2019 - 2:30 pm

OJQ “ProPlus” me mbështetje të Ambasadës Amerikane në Kosovë hapë thirrjen për të rinjtë e të gjitha komuniteteve që të aplikojnë në projektin “PEN FOR CULTURE” që ka për qëllim fuqizimin, paqen dhe socializmin dhe punës ekipore nëpërmjet artit.

Në këtë thirrje të hapur kanë të drejtë aplikimi të gjithë të rinjtë prej moshës 13 deri 18 vjeç, të cilët e duan fushën e artit.

ProPlus në këtë fazë të projektit fton të rinjtë që janë të interesuar në fushën e pikturës, që të jenë pjesë e kësaj punëtorie që do të zgjasë për tre ditë. Të njëjtit duhet të kenë njohuri bazë të gjuhës angleze.

Afati për aplikimin është deri më 25 tetor, dhe mund të dërgojnë aplikimin me të dhënat e tyre në [email protected], ku do të përzgjidhen 10 nxënës nga kjo thirrje.

Bëhuni pjesë e kësaj punetorie artistike, shfaqni talentin tuaj dhe shoqërohuni me njëri tjetrin, në mënyrë që të kuptoni botën e njëri tjetrit më shumë, thuhet në njoftimin e organizatorëve të kësaj punetorie që pritet të mbahet brenda territorit të Kosovës. Kjo punëtori do të mbahet me profesoreshën, artisten Zake Prelvukaj, ku në fund të punëtorisë, do të pajisen me mirënjohje/KultPlus.com

Të ngjajshme