Qendra Barabar do të mirëpres ekspozitën multimediale “Art Therapy”

6 Dhjetor, 2023 - 12:31 pm

Qendra Barabar në Prishtinë do të mirëpres këto ditë ekspozitën multimediale “Art Therapy”.

Ekspozita multimediale përfshin krijimet artistike të krijuara në vitet e kaluara në Qendrën Kulturore “Aquarius”, ndër të tjera edhe vepra të krijuara në rezidencën artistike të Mitrovicës këtë vit.

Hapja e ekspozitës është caktuar për datën 9 dhjetor 2023 në orën 19:00.

Pas hapjes së ekspozitës do të organizohen përplasje artistike në të cilat do të marrin pjesë artistë dhe publiku. Në ora 20:00 është paraparë koncerti i grupit muzikor mitrovicas “Gruv hyena”.

Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri më 14 dhjetor 2023, kur në orën 12:00 është planifikuar parapremiera e filmit “CTRL Z” të Millan Kabashiq me prodhim të “Aquarius”. Pas shfaqjes së filmit do të mbahet panel diskutimi “Artist. Audienca. Politika”. /KultPlus.com

Të ngjajshme