займ на карту онлайн потребительский кредит

Saimir Strati prapë në Librin Guinness, kësaj here me Ataturkun

Gusht 12, 2019 - 7:18 pm

Saimir Strati, artisti i madh shqiptar, ka thyer edhe një rekord tjetër.

Ai është futur në Librin e Rekordeve të Guiness për herën e 11-të.

Strati vetë ka njoftuar në Facebook se me gozhda ka krijuar një mozaik me fytyrën e Kemal Ataturk – ai që konsiderohet si themeluesi i Turqisë dhe President nga viti 1923-1928.

Puna e tij po ekspozohet në Nigde të Turqisë.

Të ngjajshme