“Shqiponja” e Ruzhdi Ibrahimit, në garë për SPC Photo Award, në Gjenevë

29 Mars, 2023 - 3:30 pm

Në mesin e fotografive të ekspozuara është edhe fotografia e Ruzhdi Ibrahimit me titullin «La majesté de l’aigle royal« (Madhështia e shqiponjës së malit).

Ekspozita fotografike e SPC Photo Award Gjenevë i hap portat më 30 mars 2023, nga ora 17.00.

“Ejani dhe shijoni vlerat e fotografive artistike të ekspozuara. Takoni autorët e fotografive dhe bisedoni me ta në një ambient të këndshëm! Eja dhe voto nga 30 mars 2023 deri më 08 prill 2023! Ju keni mundësinë të vlerësoni fotografitë e ekspozuara!”, thuhet në njoftim.

Për votim kërkohet prania fizike në lokalet e ekspozitës. Aty pranohet një kartelë me nr. të sigurisë dhe secili vizitor i ekspozitës mund të votoj për tri fotografitë e preferuara.

Në mesin e fotografive me format të madh është  e ekspozuar edhe fotografia e Ruzhdi Ibrahimit me titullin «La majesté de l’aigle royal« (Madhështia e shqiponjës së malit).

Galeria “Humanit’Art” është një galeri e veçantë, e cila i kushtohet artit dhe ndodhet në mes të Gjenevës (Plainpalais).

Për informacione të aktualizuara mund të klikoni në faqen:
Concours / exposition de photographie à Genève (swissphotoclub.com)

Për konfirmimin e pjesëmarrjes në këtë faqe:
(6) SPC Photo Awards Geneva March 2023 | Facebook. / albinfo.ch / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme