Si do të dukej bota pa celularë? Fotografi realizon shkrepjet e “frikshme”

27 Shtator, 2019 - 10:30 am

Një seri fotosh të quajtur “Removed” nga fotografi amerikan Eric Pickersgill tregon njerëzit që shikojnë aty ku zakonisht është telefoni i tyre por që është i hequr.

Gjithçka duket e pakuptimtë dhe një realitet disi i frikshëm.

Fotografi e ka marrë këtë nismë në kuadër të një fushate ndërgjegjësimi që shumë gjëra po i humbasim nga fokusi i shumtë në ekranët e telefonave tanë të zgjuar.

Fotografitë kanë qenë një këmbanë alarmi dhe ka marrë një shpërndarje shumë të madhe.

Të fundit

Të ngjajshme