Tetë vepra të artit të rrugës të stilit Bansky po bëjnë bujë në Angli

10 Gusht, 2021 - 11:31 am

Tetë vepra të artit të rrugës të stilit Banksy po bëjnë bujë në bregun lindor të Anglisë. Artisti anonim ende nuk i ka kërkuar ato, por a mund të ketë qenë në një “spërkatje” e Anglisë Lindore?

Shumë qytetarë janë grumbulluar për të parë tetë veprat e reja të artit që u shfaqën në qytetet bregdetare të Anglisë Lindore, transmeton KultPlus.

BBC Neës analizon se ku janë pjesët, cila është rëndësia e tyre dhe çfarë mund të ndodhë me to./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme