Tirana Foto Festival fillon në nëntor

11 Shtator, 2018 - 6:00 pm

Tirana Foto Festival është një event vjetor fotografie që organizohet nga DMO Albania (Destination Management Organization). Ky event do të mbahet në 1-7 nëntor në Tiranë, në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar, shkruan KultPlus.

Qëllimi i Festivalit është të vendosë fokusin në artin e fotografisë përmes konkursit të fotografisë, ekspozitave, seminareve, foto tour etj. Disa ekspozita me tematika të vecanta do të hapen në hollin e Muzeut Historik Kombëtar, në mënyrë që të gjithë të kenë mundësi të shohin fotot më të bukura të qytetit në një vit.

Ekspozitat do kenë këto tematika: Natyra në Tiranë, Njerëzit e Tiranës, dhe foto te qytetit. Do të ketë workshope e ture fotografie, por edhe do të ndahen 3 çmime të mëdha për fotot më të bukura në dy vite konkurse të organizuara nga Visit Tirana. Për më shumë informata vizitoni web-faqen e festivalit. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme