Tri fotografi të Eliza Hoxhës ndalohen të kalojnë kufirin serb (FOTO)

30 Maj, 2018 - 10:20 am

Gili Hoxhaj

Pjesëmarrësit e Festivalit “Mirëdita, dobar dan”, janë nisur nga Kosova për në Beograd atje ku sonte hapet edicioni i pestë i këtij festivali, shkruan KultPlus.

Policët në Kufirin e Merdarës kanë shtruar një kontroll të detajuar ndaj pjesëmarrësve të këtij festivali derisa kanë nxjerrë jashtë të gjitha valixhet e udhëtarëve.

Në programin e këtij festivali janë edhe punimet e ekspozitës së artistes Eliza Hoxha, të cilat janë nxjerrë jashtë dhe janë rishikuar një nga një për shkak se përmbajnë pamje të protestave të viteve 90’ në Prishtinë.

Festivali organizohet nga Integra (Kosovë) dhe Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut (Serbi) në partneritet me Fondacionin Kosovar për Shoqëri të Hapur (KFOS), dhe Iniciativat Qytetare (Serbi)./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme