займ на карту онлайн потребительский кредит

U hap ekspozita e Simon Shirokës në Paris

10 Nëntor, 2017 - 1:31 pm

Dje, në Bashkinë e Parisit 4, u mbajt hapja solemne e ekspozitës “Simon Shiroka”, shkruan KultPlus.
Ekspozita e koleksionit privat të familjes Shiroka është organizuar nga Ambasada e Kosovës në Paris dhe Bashkia e Parisit 4, ku hapja u bë nga kryetari i Bashkisë, Christophe Girard, dhe ambasadori Qëndrim Gashi, në praninë e diplomatëve dhe artistëve të shumtë.

Girard është ideator i disa prej projekteve më të veçanta kulturore në Paris, Netët e Bardha (“nuit blanche”) dhe së fundmi është zgjedhur nënkryetar i Parisit.

I gjithë organizimi dhe puna rreth ekspozitës u kompletua falë ndihmës dhe këshillës së Erzen Shkolollit, kurse në këtë ekpzozitë janë prezantuar 65 vepra, prej periudhave të ndryshme të krijimtarisë së artistit, përfshirë periudhën e fundit të jetës se tij (’90-’94). Ekspozita do të jetë e hapur për publikun deri me datë 25 nëntor 2017./KultPlus.com

Të ngjajshme