“Unë jam në harmoni” punëtoria që do ti mësojë të rinjtë në artin vizuel

18 Tetor, 2017 - 11:39 am

Nesër, prej orës 13:00 do të mbahet punëtoria e organizuar nga Galeria Kombëatre e Kosovës, e titulluar “Unë jam në harmoni”, projekt ky në kuadër të edukimit.

“Ftohen të rinjtë e moshës 13-15 vjeç të jenë pjesëmarrës në punëtorinë e organizuar nga GKK në kuadër të programit të edukimit. Përmes kësaj punëtorie të rinjtë do të njoftohen me teknika të reja dhe krejt te lira të artit, duke u shprehur lirshëm në mënyrën e transmetimit direkt të emocioneve të tyre përmes artit “, kanë njoftuar organizatorët e kësaj ngjarje.

Të rinjtë do të mësojnë si ta njohin dhe ta interpretojnë artin vizuel, duke mos u kufizuar vetëm në artin tradicional, por edhe format bashkëkohore të shprehjes artistike dhe konceptuale. Koncepti i ëorkshopit me titull “Unë jam në harmoni” përkon me shprehjen mjaft individuale të secilit pjesëmarrës ku përmes materialeve të ofruara do të kenë mundësinë që në mënyre aplikative të krijojnë instalacion duke formuar imazhe vizuele. Gjatë punës do të asistohen nga trajnerja Vlora Hajdini – Hajrullahu/KultPlus.com

Të ngjajshme