12 filmat më të mirë të vitit 2021

7 Gusht, 2021 - 11:50 pm

Kritikët e filmit të BBC Culture, Nicholas Barber dhe Caryn James kanë zgjedhur filmat më të mirë deri më tani të këtij viti, në mesin e të cilëve janë edhe Minari, Nomadland dhe The Father, transmeton KultPlus.

Më poshtë mund të gjeni listën e 12 filmave më të mirë të vitit 2021 sipas BBC:

Judas and the Black Messiah

Foto: Melissa Lukenbaugh, Courtesy of A24

Minari

Foto: Disney

Raya and the Last Dragon

Foto: Searchlight Pictures

Nomadland

Foto: Sony Pictures Classics

French Exit

Foto: Alamy

Supernova

Foto: Neon

Night of the Kings

Foto: Alamy

Another Round

Foto: Courtesy of Mass Distraction Media

Summer of Soul (…or, When the Revolution Could Not Be Televised)

Foto: Nordisk Film

Riders of Justice

Foto: Sony Pictures Classics

The Human Voice

Foto: Alamy

Të fundit

Të ngjajshme