Regjisorët e “BoJack Horseman” do të prezantojnë në Anibar

26 Korrik, 2018 - 4:57 pm

Në edicionin e nëntë të Anibar që mbahet prej 13 – 19 gusht në qytetin e Pejës do ligjërojnë regjisorja Amy Winfrey dhe animatori Peter Merryman i serialit të Netflix – “BoJack Horseman”.

Ata gjatë prezantimit, do të shpjegojnë procesin e krijimit të një episodi, prej vizualizimeve të para të skriptës, krijimit të storyboardit, dizajnit dhe animacionit final.

Amy Winfrey ka qenë e angazhuar si regjisore e “BoJack Horseman” në realizimin e 5 sezoneve të këtij seriali.

Fillimin e saj në industrinë e filmit të animuar Winfrey e kishte në realizimin e sezonit të parë të South Park dhe më pas South Park: Bigger, Longer and Uncut!

Amy Winfrey, diplomoi nga UCLA me Master në animacion. Aktualisht është e angazhuar në serialin Tuca and Bertie, ndërsa është regjisore e serialit të animuar, Making Friends të Nickelodeon.

Së bashku me Winfrey më 18 – 19 gusht do prezantojë edhe regjisori Peter Merryman i përfshirë si animator poashtu në projektin e serialit BoJack Horseman.

Merryman është përgjegjës kryesor për krijimin e 8 sezonave të serialit të famshëm amerikan të Comedy Central “South Park”.

Winfrey dhe Merryman përpos prezantimit, gjatë dy ditëve do të mbajnë masterklasë në storyboarding në Kinemanë Jusuf Gërvalla. Gjatë masterklasës do të demonstrohet procesi i detajuar nga krijimi i një storyboard-i, pjesa e animacionit dhe poashtu teknika unike e serialit të Netflix BoJack Horseman.

Programi i prezantimeve dhe masterklasave: Netflix’s Bojack Horseman: Amy Winfrey dhe Peter Marryman 18 Gusht në ora 16:00 në Kinema Jusuf Gërvalla në Pejë

Storyboard Master Class: Amy Winfrey dhe Peter Marryman

19 Gusht në ora 14:00 në Kinema Jusuf Gërvalla në Pejë

Prezantimi i Amy dhe Peter në Festivalin e Filmit të Animuar Anibar u mbështet nga Ambasada Amerikane në Prishtinë./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme