Čedomir Jovanović në hapjen e festivalit ‘Mirëdita Dobar Dan’

30 Maj, 2018 - 9:10 pm

Čedomir Jovanović – politikan serb, është nga të rrallët e ndoshta i vetmi politikan serb që sot ka marrë pjesë në hapjen e festivalit ‘Mirëdita Dobar Dan’ në Beograd.

Jovanović është fotografuar bashkë me aktivisten Anita Mitic nga Nisma për të Drejtat e Njeriut në Beograd dhe ka përcjellë sonte hapjen e festivalit në fjalë.

Paraprakisht pati protesta afër Qendrës për Dekontaminim Kulturor në Beograd, që festivali të mos mbahej.

Ky politikan ishte prej kohësh në favor të pavarësisë së Kosovës dhe kësisoj edhe sot simpatizohet nga shumë shqiptarë. / KultPlus.com

Të ngjajshme