займ на карту онлайн потребительский кредит

Steven Spielberg vjen me serial horror, episodet do të shfaqen vetëm pas perëndimit të diellit

11 Qershor, 2019 - 4:19 pm

Steven Spielberg raportohet se po shkruhet një serial të zhanrit horror për shërbimin e drejtpërdrejtë Quibi (“Quick Bites” for short), ku shikuesit do të jenë në gjendje ta shikojnë vetëm kur jashtë bije errësira.

“Steven Spielberg erdhi dhe më tha se ‘Kam një histori super të frikshme që dua të bëj’”, tha themeluesi i Quibit, Jefrie Katzenberg në Festivalin Botëror të Banff në Kanadë, raporton Variety.

“Ai e ka shkruar vetë. Ai kurrë nuk e ka përshkruar ndonjë projekt të vetin si fantastike”, shtoi më tutje ai.

Steven Spielberg (Foto by John Phillips/Getty Images/Guliver)

Spielberg kërkoi që shfaqja të shihej vetëm pas mesnatës, kështu që inxhinierët e Quibiit dolën me një plan.

Një orë do të shfaqet në telefonat e shikuesve, duke përcjellë diellin. Ora gjithashtu gjurmon kur dielli kthehet, gjatë asaj kohe shfaqja do të jetë e padisponueshme derisa të vjen edhe një herë mesnata.

Sipas Katzenberg, Spielberg ka “shkruar pesë ose gjashtë episode” tashmë me një mundësi 10-12 në vepra. Titulli i punës është “Spielberg’s After Dark”. 

Të ngjajshme