Cineplexx Frymon Shqip! Vetëm me 28 dhe 29 Nëntor për çdo film Shqipëtar çmimi I biletës vetëm 2 euro!

27 Nëntor, 2023 - 6:31 pm

Për nder të festës së 28 Nëntorit Cineplexx rikthen filmat më të shikuar shqiptar dhe me një çmim super promocional prej vetëm 2 euro.

Për të gjithë ju që ende nuk I keni parë mos mungoni me date 28 dhe 29 Nëntor.

Filmat do të shfaqen në të dy kinemat në Prishtinë dhe Prizren.

Zgjoi

Adnan Kafazi

Policë për Kokë

Në Kuadër të Dashurisë

Biletat mund të blihen online përmes aplikacionit Cineplexx Ks/KultPlus.com

Të ngjajshme