Cineplexx për festën e 28 Nëtorit do të ketë pije falas dhe shumë dhurata të tjera

27 Nëntor, 2023 - 4:35 pm

Nesër për festën e 28 Nëtorit do të kemi pije falas nga Rc Cola Kosova dhe Red Rain nga ora 20:00!

Si dhe 4 voucher me vlerë 50 euro nga Albi Market 🔥🔥

Të gjithë ju që shikoni ndonjërin nga filmat Shqipëtar, mos harroni futini biletat e juaja në kuti tek bileterët.

Filmat që mund ti shihni për vetëm 2 euro janë:

  • Adnan Kafazi
  • Zgjoi
  • Në Kuadër të Dashurisë
  • Policë për Kokë
  • Pranverë e paharruar në fshatin e harruar

Përzgjedhja e fituesve bëhët me datë 29 Nëntor 🔥

#Cineplexxfrymonshqip

Të ngjajshme