DokuFest hapë thirrjen për edicionin e 17-të

2 Nëntor, 2017 - 12:09 pm

Festivali i Filmit Dokumentar dhe atij të Shkurtë “DokuFest”, ka hapë thirrjen për aplikim, shkruan KultPlus.

Organizatorët kanë bërë të ditur se tashmë është hapur thirrja për aplikantë dhe afati i fundit për aplikim është 28 shkurti i vitit 2018.

Thirrja për aplikim është e hapur për dokumentarë, filma të shkurtër, filma animacion dhe eksperimental. Edicioni i ardhshëm i DokuFest do të mbahet nga data 3 – 11 gusht 2018 në Prizren, Kosovë, kurse për më shumë informata mund të vizitoni linkun
: http://dokufest.com/sq/dokufest-hap-thirrjen-per-aplikim/KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme