займ на карту онлайн потребительский кредит

Dokufest ka hapur thirrjen për Shkollën e Filmit Dokumentar 2020

5 Nëntor, 2019 - 11:28 pm

Dokufest ka hapur thirrjen për pjesëmarrje në Shkollën e Filmit Dokumentar 2020 me ç’rast fton nënësit e shkollave të mesme për aplikim në këtë shkollë, shkruan KultPlus.com

“DokuFest fton të gjithë nxënësit e shkollave të mesme, që të aplikojnë për kampin dimëror ku do të aftësohen për të xhiruar filma të cilat do të shfaqen në edicionin e ardhshëm të festivalit”.

“Deri më tani 7 gjenerata të nxënësve kanë kaluar nëpër shkollën e filmit dokumentar dhe që nga viti 2013 janë prodhuar mbi 36 filma të shkurtë dokumentar që trajtojnë tema të ndryshme shoqërore”, thuhej në njoftimin e tyre në Facebook.

Këtu keni linkun për aplikim:

Të ngjajshme