Elizabeth Taylor: Mbushni vetës një gotë, vendosni ca buzëkuq, dhe bëhuni më të forta se kurrë…

27 Shkurt, 2024 - 2:43 pm

Elizabeth Taylor, aktore në më shumë se 50 filmave, është një ndër yjet më të vlerësuara në botë.

Për më shumë se 7 dekada ajo na magjepsi me bukurinë e talentin e saj bashkë me personazhet e saj shumë emocionalë.

Jeta personale e saj gjithmonë ishte një ndër temat kryesore që tërhiqte vëmendjen e medieve, për shkak të tetë martesave të saj dhe sëmundjeve të rënda.

Ja ku janë 7 thënie nga ‘mbretëresha e aktrimit’ për t’iu motivuar!

“Mbushni vetës një gotë, vendosni ca buzëkuq, dhe bëhuni më të forta se kurrë!”

“Unë jam një e mbijetuar – një shembull perfekt se në çka mund të kalojë njeriu dhe të mbijetojë.”

“Supozoj se meshkujt kur arrijnë njëfarë moshe, frikësohen të piqen. Duket sikur sa më të moshuar që bëhen, aq më të reja janë gratë e tyre.”

“Ndihem shumë aventuriere. Ka shumë dyer për tu hapur, dhe nuk kam frikë të shikoj se çfarë ka brenda tyre.”

“Shumë për tu bërë, e kaq pak janë bërë…”

“Nuk më pëlqen çdo gjë që kam bërë, ose që jam, ose që kam qenë. Por unë jam unë. Zoti e di, unë jam unë!”

“Kam kaluar në çdo gjë, e dashur, unë jam nëna e kurajës!”/unikportal/KultPlus.com

Të ngjajshme