Filma të pakontestueshëm

10 Prill, 2020 - 1:30 pm

Janë ditët, kur kinemaja dhe teatri kanë zgjedhur të mos ju lënë vetëm. Për të kaluar kohën, zgjedhim të punojmë, të ushtrohemi në kushtet e shtëpisë, sikurse edhe të jemi pranë të bukurës. Nuk ka munguar as angazhimi i artistëve – aktiviteti online është i vazhdueshëm.

Kinemaja shqiptare mbetet një tërheqje pa kushte… Filma që mbajnë emrin e regjisorëve të mëdhenj: Dhimitër Anagnosti, Piro Milkani, Pirro Mani, Xhanfize Keko dhe plot e plot të tjerë, janë përherë të dashur për çdo shqiptar, brenda dhe jashtë vendit.

Ju sjellim ndërmend sot, këto tituj, prej të cilëve ju mund të zgjidhni:

“Përrallë nga e kaluara”

“Apasionata”

“Bolero”

“Çifti i lumtur”

“Duaje emrin tënd”

“Treni niset në 7 pa 5”

“Unë e dua erën”

“Hije që mbeten pas”

“Jeta në duart e tjetrit”

“Telefoni i një mëngjesi”

“Pranvera s’erdhi vetëm”

“Në çdo stinë”

“Dhe vjen një ditë”

“Edhe kështu edhe ashtu”

“Dy herë mat”

“Zëvëndësi i grave”. /Konica.al / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme