Filmat e Tarantinos po kthehen në shfaqje teatrale

3 Shtator, 2021 - 10:58 pm

Adhuruesit e Tarantinos mund të shohin disa prej filmave të tij ikonik të shëndrruar në shfaqje nga kompania “Tarantino Live: Fox Force Five & The Tyranny of Evil Men”, transmeton KultPlus.

Ky teatër ofron një përvojë hibride ku teatri ndërthuret me botën kinematografike të Tarantinos.

Kjo përvojë ëshhtë përshkruar si ‘një kabare postmoderne” me shfaqje prej 90 minutash të cilat sjellin skena nga “Pulp Fiction,” “Kill Bill,” “Reservoir Dogs,” “Inglourious Basterds,” “Jackie Brown,” dhe “The Hateful Eight.”

Të fundit

Të ngjajshme