Filmi “Ballkoni” i Lendita Zeqirajt do të shfaqet në Portugali

14 Gusht, 2017 - 3:05 pm

Filmi “Ballkoni” me regji nga Lendita Zeqiraj po vazhdon rrugëtimin e tij nëpër festivale.

Edhe pas katër viteve realizim dhe rreth 167 festivaleve ku filmi ka marrë pjesë, e disa prej tyre edhe me çmime, filmi do të shfaqet në Portugali.

“Ballkoni”, historia e Jetonit 10 vjeçar i cili e çon peshë tërë lagjen e tij nga lazdrimi, do të shfaqet në BEAST- International Film Festival në qytetin e bukur të Portos në Portugali.

Në film luajnë Avni Dalipi, Osman Ahmeti, Arben Bajraktaraj, Gjin Kastrati, Shengyl Ismaili, Adriana Matoshi, Leonora Mehmetaj e artistë të tjerë.
Para se të fillojë festivali, me datë 23 gusht “Ballkoni” do të shfaqet bashkë me një film nga Polonia dhe një bashkëproduksion mes Moldavisë e Rumanisë.

“Ballkoni” zgjatë 20-të minuta dhe mbetet një ndër filmat më të suksesshëm nga Kosova. / KultPlus.com

Të ngjajshme