Filmi ‘Derë e hapur’ e Florenc Papas, fitues i dy çmimeve në Festivalin Evropian të Filmit

8 Nëntor, 2020 - 8:06 pm

Me regji nga Florenc Papas, “Derë e hapur” ka fituar çmimin e publikut dhe çmimin cineuropa në Festivalin Evropian të Filmit, shkruan KultPlus.

Filmi “Derë e hapur” ka në qendër tri personazhe. Dy motrat Rudina e Elma dhe djalin 5-vjeçar të Rudinës. Rolet e tjera janë episodike në film, por të rëndësishme përgjatë udhëtimit të tri personazheve kryesore. Filmi i vendos ngjarjet në ditët tona dhe zhvillohen në Tiranë, Kërrabë, Përrenjas dhe Lin. / KultPlus.com

Të ngjajshme