Filmi me Uliks Fehmiun e hapë Festivalin e Filmit në Sarajevë

25 Korrik, 2019 - 7:13 pm

Filmi “The Son” nga Ines Tanoviq do të jetë filmi që e hapë sivjet Festivalin e Filmit në Sarajevë.

“The Son” është një bashkëproduksion mes Malit të Zi, Bosnjës, Kroacisë, Rumanisë dhe Sllovenisë, ndërsa në rolet kryesore janë edhe Uliks Fehmiu, Dino Bajroviq, Ermin Bravo, Lazar Dragojević, Kemal Rizvanović, Enes Kozličić, Snežana Bogdanović e aktorë tjerë.

Filmi është xhiruar vitin e kaluar dhe përcjellë dramën brenda një familjeje e cila ka një djalë biologjik dhe një tjetër të adoptuar.

Ky është filmi i dytë i metrazhit të gjatë i regjisores Ines Tanoviq. Tanoviq ka lindur më 1965 në Sarajevë dhe është ndër regjisoret më me nam në Bosnje.

Festivali i Filmit në Sarajevë do të fillojë me 16 gusht. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme