Hapet aplikimi për bursë në FAMU për vitin akademik 2023/2024

6 Dhjetor, 2023 - 1:51 pm

Qendra Kinematografike e Kosovës ka njoftuar se është hapur thirrja për të aplikuar për bursën në FAMU International Prague.

Ky program është i mundësuar nga bashkëpunimi dhjetë vjeçar mes Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, QKK dhe FAMU përmes të cilit qytetarëve/ve të Kosovës u mundësohet edukimi në lëminë e Kinematografisë.

Lexoni kushtet, kriteret dhe hapat e detajuar rreth aplikimit përmes linkut. / KultPlus.com

Të ngjajshme