Hapet konkursi vjetor për subvencionimin e projekteve filmike për vitin 2022

15 Korrik, 2022 - 5:30 pm

Qendra Kinematografike e Kosovës, me vendim të Këshillit Drejtues të datës 6 korrik2022, ka shpallur të hapur konkursin për subvencionimin e projekteve filmike për vitin 2022. Përmes subvencionimit, QKK-ja këtë vit do të mbështesë projektet filmike në këto kategori:


- film të metrazhit të shkurtër dhe të gjatë artistik dhe dokumentar


– film të shkurtër dhe të gjatë të animuar


– film debutues të metrazhit të gjatë artistik


- koroproduksion minor për film të metrazhit të gjatë artistik


– postproduksion për film të metrazhit të gjatë artisitik, dhe


– zhvillim skenari për film të metrazhit të gjatë.


Konkursi është i hapur nga data 15 korrik 2022, deri më 19 gusht 2022.

Ndërsa procedura e aplikimit bëhet online, përmes faqes zyrtare të QKK-së. Për më shumë detaje rreth konkursit, ju lutemi vizitoni KËTU. / KultPlus.com

Të ngjajshme