Kino Lumbardhi në Prizren vazhdon me shfaqjen e filmave

15 Shtator, 2019 - 5:55 pm


Kino Lumbardhi në Prizren vazhdon edhe sonte me shfaqjen e filmave. Sonte do të shfaqet filmit “Der Amerikanische Freund”, ( Shoku Amerikan) dhe hyrja do të jetë falas, shkruan KultPlus.com

“Sonte në kuadër të programit të filmit “Retrospektiva e Wim Wenders” do të shfaqet filmi Der Amerikanische Freund [Shoku Amerikan] (1977) me fillim nga ora 20:00 te Lumbardhi. Filmi do të shfaqet në gjuhën e tij origjinale me titra në shqip dhe anglisht. Hyrja ofrohet falas”, thuhet në njoftimin e tyre në Facebook.

Të fundit

Të ngjajshme