Kino Lumbardhi në Prizren vazhdon me shfaqjen e filmave

9 Shtator, 2019 - 4:20 pm

Kino Lumbardhi në Prizren po vazhdon me shfaqjen e filmave në Prizren. Ata kanë publikuar programin e tyre për javët e ardhshme, i cili duket shumë i pasur, shkruan KultPlus.com

“Programi i filmit, Retrospektiva e Wim Wenders.
Lightning Over Water [Vetëtima mbi ujë] (1981), 92 min
Regjisor: Nicholas Ray, Wim Wenders

Nicholas Ray ka qenë një regjisor i filmit amerikan që njihët për filmat e tij si Johnny Guitar dhe Rebel Without a Cause. Filmat e Ray dëshmojnë se kanë pasë ndikim me rëndësi në punën e Wenders, dhe këta dy janë takuar gjatë produksionit të “The American Friend”, kështu duke u bë shokë. Ky dokumentar ndjek ditët e fundit të jetës së Ray për shkak të kancerit me 1979, dhe ofron një paraqitje të veçantë për punën kinematografike të Ray”, thuhet në njoftimin e tyre.

Të fundit

Të ngjajshme