Malcolm Turner vjen këtë vit në Festivalin Anibar

11 Gusht, 2017 - 6:05 pm

Malcolm Turner, udhëheqësi i Festivalit Ndërkombëtar të Animacioni në Melbourne do të jetë prezent në edicionin e tetë të Anibarit, për të prezantuar 2 programe speciale qe ka kuruar për festivalin Anibar.

Malcolm po sjell në Anibar filmin Grendel, Grendel, Grendel nga Alex Stitt, i cili është film i bazuar në romanin me emër të njëjtë. Ai do e prezantojë filmin, dhe më pas do të flasë edhe për regjisorin e filmit, dhe do të shpërndajë edhe te shikuesit 2 kopje të librave të Alex Stitt.

Prezentimi i dytë do të jetë i shkurtër, ku Malcolm do e prezantojë programin e filmave Australian Showcase. Pas prezantimit pasojnë 17 filmat më të mirë e më të fundit të animuar Australianë, të mbledhur në një program dhe të selektuar vetëm për publikun e Anibarit.

Australian Showcase Program me prezantim të M.Turner do të mbahet të Martën më 15 Gusht, prej orës 12:00 në kinemanë Jusuf Gervalla.
Grendel, Grendel, Grendel bashkë me prezantim fillojnë në orën 14:00, të enjten me 17 gusht. / KultPlus.com

Të ngjajshme