Pas 27 vjetësh zbulohet gabimi i madh në filmin ‘Jurassic Park’

20 Gusht, 2020 - 9:02 am

Një nga titujt legjendarë të Steven Spielberg të paimitueshëm, ishte një zhvendosje e jashtëzakonshme në efektet praktike dhe vizuale që dolën në vitin 1993, e cila ende duket sot e besueshme, ose siç do ta quanin kritikët e filmit, “ajo është plakur siç duhet”.

Edhe pse mund të shihet përpjekja e jashtëzakonshme e investuar në këtë projekt, tani është treguar se ata kanë bërë një gabim në prerjen përfundimtare.

Një tifoz tregoi për një “tepricë” në kornizë që mund t’ju largojë plotësisht nga dyqani dhe të shkatërrojë magjinë e besueshmërisë.

Përkatësisht, në fillim të një skene shumë të famshme, kur Lex dhe Tim janë duke u fshehur në një kuzhinë të madhe nga një velociraptor, në një kornizë mund të shihni një dorë njeriu që mban një dinozaur, duke e kapur atë nga bishti për ta vendosur.

Përdoruesit e tjerë të forumit thanë që ata kurrë nuk do ta vërenin këtë “gafë” edhe pse e shikuan filmin disa herë. / KultPlus.com

https://www.reddit.com/r/MovieDetails/comments/i808bs/in_jurassic_park1993_there_is_a_scene_where_the/?utm_content=title&utm_medium=post_embed&utm_name=ee851c4b168f47219311cc7dcaa61c6b&utm_source=embedly&utm_term=i808bs

Të fundit

Të ngjajshme