Përfundon edicioni i 13-të i festivalit “Hyjnesha në Fron”, juria ndan çmimet

2 Nëntor, 2020 - 9:55 pm

Festivali i filmit “Hyjnesha në Fron”, sonte ka përmbyllur edicionin e saj të trembëdhjetë që këtë vit për shkak të pandemisë është mbajtur në formatin online, shkruan KultPlus.

Ndarja e çmimeve u bë nga disa pjestar të jurisë Koray Demir, Maryam Zahirmehr,Kaoru Kajitani, drejtorit të festivalit Besim Ajeti , drejtorit artisik Shkelzen Sulejmani dhe koridnatorës Loreta Berbatovci.

Çmimet që u ndanë në këtë edicion janë:

Documentary Film Festival Special Award -THE DONBASS CHILDREN

Best Documentary – SOME SOFIA BARDS AND OTHER LOCAL BIRDS

Special Award Of The Festival Goddess On The Throne For Short Film – SYCAMORE

Best Short Script – WINGS OF THE SPIRIT

Best Short Film – WHY WE ARE UNHAPPY IN CITIES

Best Feature Film – GOLNESA

Best Directing- GOLNESA

Best Feature Script- LIFE OF CHOPIN

Special Award Of The Festival Goddess On The Throne For Feature Film – THE EXPAT’S TALE

Best Actor and Actress – GOLNESA/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme