ProCredit Bankë vazhdon të përkrahë rrugëtimin e DokuFest

3 Gusht, 2018 - 1:37 pm

DokuFest, ngjarje përvitshme kulturore që mbush plot rrugët e Prizrenit, është shndërruar në ngjarjen më të madhe kombëtare. Ky festival e ka vendosur Kosovën në agjendën e shumë mysafirëve nga mbarë bota që shijojnë ditët plot diell e aktivitetet në bukuritë e Prizrenit.

Në këtë edicion do të shfaqen mbi 260 filma në kategori të ndryshme, nëpërmjet programeve garuese dhe atyre speciale. As edhe këtë vit, nuk do të mungojnë përformancat, punëtoritë dhe panelet e ndryshme, që synojnë ta shndërrojnë Prizrenin në pasqyrë, përmes temës së “Reflektimit”.

Një nga shtyrësit më të fuqishëm të këtij rrugëtimi, pa dyshim që është banka e madhe ProCredit Bankë, e cila vazhdon të besoj fuqishëm në vlerat që posedon ky festival, e në vlerat e artit e kulturës në përgjithësi.

ProCredit Bankë vazhdon besnikërinë ndaj festivalit edhe këtë vit, si nga hapat e parë të rrugëtimit, duke e mundësuar ngritjen e këtij festivali dhe duke mundësuar idealizimin e qëllimeve të tij.
Artistë të huaj që i përkasin jo vetëm fushës së kinematografisë por edhe me gjerë, kur flitet për Kosovën, atë e njohin pikërisht përmes këtij festivali.

Magjia e mbrëmjeve në Kala, në Marash, në Kino Lumëbardhin do të vazhdoi edhe këtë vit për të shtatëmbëdhjetin vit me radhë, duke filluar nga sot kur edhe do të filloi ky festival, më 3 gusht për të vazhduar deri më 11 gusht.

ProCredit Bank, është një ndër bankat që i jep shumë hapësirë ngjarjeve të mirëfillta kulturore në vend e kjo është dëshmuar jo vetëm me DokuFest-in, por edhe me shumë ngjarje të tjera që ka organizuar ProCredit./KultPlus.com

Të ngjajshme