QKK hap konkurs për subvencionim të projekte filmike për vitin 2021

28 Shtator, 2021 - 9:30 pm

Qendra Kinematografike e Kosovës, ka hapur konkurs për subvencionimin e projekteve filmike për vitin 2021, shkruan KultPlus.

Njoftimin e ka bërë vetë QKK përmes një postimi në Facebook, ku ka dhënë më shumë detaje edhe për kategoritë të cilat mund të aplikojnë.

Postimi i plotë i QKK-së:

QKK-ja HAPË KONKURSIN PËR SUBVENCIONIM TË PROJEKTEVE FILMIKE PËR VITIN 2021

Këshilli Drejtues i QKK-së në mbledhjen e mbajtur me 27.09.2021, ka vendosur të shpallë të hapur konkursin vjetor për subvencionim të projekteve filmike në këto kategori:

konkursin për film të metrazhit të shkurtër dhe të gjatë artistik dhe dokumentar;

konkursin për film të shkurtër dhe të gjatë të animuar;

konkursin për film debutues të metrazhit të gjatë artistik;

konkursin për koproduksion minor për film të metrazhit të gjatë artistik;

konkursin për postproduksion për film të metrazhit të gjatë artistik;

dhe konkursin për zhvillim skenari për film të metrazhit të gjatë.

Afati i fundit për të aplikuar për mbështetje të projekteve filmike është data 28 tetor, 2021.

Aplikimi bëhet online përmes faqes zyrtare të QKK-së.

Për më shumë informata vizitoni seksionin e konkursit në webfaqen e QKK-së, apo duke klikuar në vegëzën e këtij postimi./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme