Regjisorja e suksesshme More Raça sfidohet edhe me film të gjatë, së shpejti përfundojnë xhirimet e “Galaktika e Andromedës”

1 Maj, 2019 - 4:30 pm

Ekipi i filmi të gjatë artistik “Galaktika e Andromedës” me skenar dhe regji të More Raçës, dhe producent Sunaj Raçën ka filluar fazën e parë të xhirimeve në muajin shkurt dhe tash ka rifilluar fazën e dytë finale që do të përfundojnë me 14 Maj 2019.

Filmi Galaktika e Andromedës ka për subjekt Shpëtimin, një baba të vetëm, mbi të cilin rëndojnë problemet sociale dhe dilema të mbetet apo jo kujdestar i vajzës së tij.

Filmi është prodhim i shtëpisë filmike Arena, dhe është subvencionuar nga Qendra Kinematografike e Kosovës./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme