‘Shpia e Agës’ prej sot edhe online

4 Prill, 2020 - 1:11 pm

Nga sot, filmin ‘Shpia e Agës’ nga Lendita Zeqiraj, mund ta shihni online në platformën Vimeo on Demand, njofton KultPlus.

Për shkak të situatës së krijuar rreth përhapjes së virusit COVID-19 dhe shtyerjes së shumë festivaleve të planifikuara, distribucioni NINANANA në marrëveshje produksionin N’ART + WOO FILMS fillon distribuimin e hereshëm në internet në platformat Vimeo, Amazon Prime Video, Roku etj.

Çdo ditë, duke filluar nga nesër, distribucioni do të publikon nga një link special për një shfaqje falas, në faqën zyrtare të filmit në Facebook Aga’s House.

Prej momentit të premierës e deri në kohën e pandemisë, filmi SHPIA E AGËS është nominuar për më shumë se 30 dhe është shpërblyer me 24 çmime ndërkombëtare.

Në këtë film luajnë: Arti Lokaj, Rozafa Çelaj, Adriana Matoshi, Shengyl Ismaili, Melihate Qena, Basri Lushtaku, Rebeka Qena, Molikë Maxhuni, Egla Ceno etj. / KultPlus.com

https://vimeo.com/ondemand/agashouse

Të ngjajshme