‘Sofra e Varrit’ nga Mentor Zymberaj me prezantim në Stamboll

9 Maj, 2024 - 6:30 pm

Filmi kosovar me regji të Mirak Zymberaj e skenar të Mentor Zymberaj, “Sofra e Varrit” pati nderin të prezantohet në ‘GALA Short Film Competition’ në Stamboll ku u vlerësua lartë nga artistët vendor e ndërkombëtarë dhe të pranishmit në Natën Solemne.

“Filmi vazhdon rrugëtimin artistik duke shpalosur historinë tonë anë e kënd botës”, ka bërë të ditur Mentor Zymberaj. / KultPlus.com

Të ngjajshme