Të martën, ‘Dogs Decoded’ vjen në Prishtinë

17 Dhjetor, 2017 - 6:22 pm

Të Bashkuar për Kafshët në bashkëpunim me American School of Kosova (ASK), organizon shfaqjen e dokumentarit “Dogs Decoded” që flet për qentë dhe veçantinë e tyre.

Dokumentari do të pasohet nga diskutimi me aktivistët dhe pjesëmarrësit e ngjarjes. Shfaqja e dokumentarit do të bëhet në amfiteatrin e ASK-së, me datën 19 Dhjetor, me fillim në ora 17:30.

Pjesëmarrësit që vijnë të parët do të marrin nga një maicë (numri është i limituar). / KultPlus.com

Të ngjajshme