Televizioni gjerman: Derisa të tjerët ikin, regjisori Ilir Hasanaj u kthye në Kosovë

14 Maj, 2019 - 11:45 am

Televizioni i njohur gjermane “Arte” ka realizuar një sërë dokumentarësh për Kosovën.

Njëri ndër ta i kushtoi edhe regjisorit Ilir Hasanaj, shkruan albinfo.ch.

Deri në 100 mijë kosovarë të rinj kanë lënë vendin e tyre, që nga viti 2014. Por, regjisori 33-vjeçar Ilir Hasanaj, ka ndjekur rrugën e kundërt. Ai ishte larguar nga Kosova në vitet 1990 dhe tani është kthyer.

Në Prishtinë, ai ishte i përfshirë në ndërtimin e një qendre kulturore. Projekti i tij i fundit është një kinema alternative në mes të Prishtinës.

VIDEO

Të fundit

Të ngjajshme