‘The Boss Baby 2’ arrin në Cineplexx me eventin ‘Dita e Familjes’ më 2 dhe 3 tetor

30 Shtator, 2021 - 12:15 pm

Filmi shumë i dashur për fëmijë The Boss Baby 2 arrin në Cineplexx më 2 dhe 3 tetor, me eventin Dita e Familjes, ku do të ketë shumë shpërblime nga brende të ndryshme.

Njëri prej filmave të shumë pritur për fëmijë po arrin në Cineplexx! Kinemaja më e madhe në vend Cineplexx, për filmin The Boss Baby 2, do të organizojë eventin Dita e Familjes, ku do të ketë shumë shpërblime dhe aktivitete. Ky event do te mbahet ne të dy kinematë, në Prishtinë dhe në Prizren, për dy ditë me rradhë, duke filluar nga ora 11:00.

https://www.facebook.com/cineplexxkosovo/photos/a.1756685821240228/2986468998261898/

Filmi flet për vëllezërit Templeton, të cilët janë bërë të rritur dhe janë larguar nga njëri -tjetri, por një foshnjë e re bosi me një qasje të përparuar do t’i sjellë përsëri së bashku – dhe do të frymëzojë një biznes të ri familjar.

Fokusi kryesor i këtij eventi do të jetë pikërisht premiera e këtij filmi. Për fëmijët do të ketë shumë shpërblime dhe aktivitete si:

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Mango Kosovo 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Lindex Kosova 4x Gift Cards në vlerë prej 25€ nga Okaidi Kosovo 3x Gift Cards në vlerë prej 30€ nga Chaussea Kosovo 6x Gift Cards në vlerë prej 10€ nga Playland Kosova.

Facepainting Eventi i njejtë për këtë film të animuar do të mbahet edhe në kinemanë në Prizren, ku do të ndahen 5 kupona falas nga Area 52 Trampoline Park, SUPER 7 dhe PlayLand Kosovo, që gjenden në Galeria Shopping Mall, si dhe do të ketë aktivitete të Facepainting.

Për më tepër informata rreth eventit dhe orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx Kosovo, ndërsa biletat mund t’i bleni përmes aplikacionit apo direkt në kinema prej orës 11:00.

https://www.cineplexx-ks.eu/Content.Node/ks/events/_items/The_Boss_Baby_2_-_Family_Day.sq-KS.php / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme