Thirrje për Minority Co-production dhe projekte të ndryshme kinematografike

14 Gusht, 2018 - 6:20 pm

Qendra Kombëtare e Kinematografisë hapë aplikimin për projektet të ndryshme kinematografike si dhe për projekte për film artistik metrazh i gjatë, kategoria Minority Co-production, shkruan KultPlus.

Në zbatim të ligjit nr. 8096, datë 21.03.1996, “Për kinematografinë”, të ndryshuar, vetëm shtëpitë kinematografike të regjistruara në QKK mund të paraqesin projekte kinematografike për konkurrim.

1. Projekte të ndryshme kinematografike;
2. Projekte për film artistik metrazh i gjatë, kategoria Minority Co-production.

Shtëpitë kinematografike, të cilat do të paraqesin projekte në konkurrim, duhet të kenë parasysh sa më poshtë:

1. Të jenë të regjistruara në QKK për vitin kalendarik 2018.
2. Të shikojnë rregulloren e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, në të cilën përshkruhen rregullat dhe kriteret për aplikimin.

Aplikimi i projekteve do të bëhet online në faqen: www.filmcoproduction.com.

Afati i fundit për depozitimin e projekteve (online) do të jetë data 15.09.2018. /KultPlus.com

Të ngjajshme