Vijnë filmat e ‘Javës së Filmit Frankofon’ në disa qytete të Kosovës

13 Mars, 2018 - 7:14 pm

Nesër do të shfaqet filmi i parë në kudër të organizimit “Java e filmit frankofon”. Filmat do të shfaqen në Prishtinë, Prizren, Pejë dhe Mitrovicë. KultPlus ju sjellë listën e plotë të filmave që do të shfaqen, të cilët mund t’i ndiqni pa pagesë.

Java e filmit frankofon – 12 deri me 16 Mars

PRISHTINË

• 14 mars : 20 :00 ; L’affaire SK1, F. Tellier (Francë) – KINEMA ABC.
• 15 mars : 20 :00, Demain,apres la guerre C. Wagner (Luksemburg) – Cineplexx.
• 16 mars: 17:30, Wolf,nga Royal Vineyard Street, J. Nemec (Republika e Çekisë) – Aleanca Franceze e Prishtinës.
• 16 mars : 19 :00 Melody, B. Bellefroid (Belgique) – Alliance Française de Pristina.
• 17 mars, 20 :00 – La prochaine fois, je viserai le cour . Anger (Francë) – Cineplexx.
• 18 mars, 20 :00 –Le dernier diamant E. Barbier (Francë) – Cineplexx.
• 21 mars, 10 :00 – S, X. Beauvois (Suisse) – Université de Pristina.

PRIZREN – DokuKino
• 16 mars, 19 :30 –: La rançon de la gloire X. Beauvois (Suisse).
• 18 mars,17 :00- Rétrospective « Triller francez» (Bob Flambeur, J.-P. Melville ; La fleur de mal, C. Chabrol ; Inspecteur Lavardin, C. Chabrol).

PEJË – Kinema Jusuf Gërvalla
• 17 mars, 16 :00 – L’Affaire SK1, F. Tellier (Francë).
• 17 mars, 19 :00 – La rançon de la gloire, X. Beauvois (Zvicërr).

MITROVICË
• 17 mars, 20 :00 – L’Affaire SK1, F. Tellier (Francë) – 7 Arte
• 23 mars : La rançon de la gloire, X. Beauvois (Zvicërr) – Aktiv.
Edicioni i 18-të i “Javët e Frankofonisë 2018” do të zgjasë deri më 31 mars. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme